233. Raka spåret (30/365)

De håller på att bygga spår för spårvagnar i Lund. Ska väl gå från stationen ut till ESS. Jag tycker de är mysigt att åka spårvagn. I alla fall i Göteborg. Tror det är många Lundabor som inte tycker om att den byggs i Lund däremot. Från stationen tar den raka spåret upp mot Allhelgona kyrkan

Om hippahippo

MItt namn är Anna Romgård och jag jobbar som biomedicinsk analytiker. Jag gillar att fotografera, hålla på i trädgården, baka och laga mat.Försöker cykla en del och även vara ute i naturen så ofta det går. Älskar Göteborg på alla sätt och vis. Åker dit så ofta jag kan. Följer herrlandslaget i fotboll och så klart MFF.Jag fotograferar helst blommor och blader på nära håll och olika djur. Gillar även att fotografera på kvällen. En del landskapsbilder blir det också.Till min hjälp då har jag en Canon EOS 7D Mark II . Objektiven jag använder är 60 mm 1:2.8 och 70-200 mm också 1:2.8 . Med dessa klarar jag mig rätt bra. Har även ett 18-55 som ingick när jag köpet kameran. Bra att ha ibland. Nu har jag utökat objektivsamlingen med 16-35 mm 1:4 och även ett 100-400 objektiv.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till 233. Raka spåret (30/365)

 1. Det är med stor spänning jag följer bygget 😍

  Gillad av 1 person

  • hippahippo skriver:

   Jag gillar ju som sagt spårvagnar. Får kanske åka från stationen till universitetssjukhuset när den kommit igång istället för att ta min buss dit upp.

   Gilla

 2. Helena skriver:

  Läckert perspektiv.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s