356. Åt samma håll (37/365)

 

Om hippahippo

MItt namn är Anna Romgård och jag jobbar som biomedicinsk analytiker. Jag gillar att fotografera, hålla på i trädgården, baka och laga mat.Försöker cykla en del och även vara ute i naturen så ofta det går. Älskar Göteborg på alla sätt och vis. Åker dit så ofta jag kan. Följer herrlandslaget i fotboll och så klart MFF.Jag fotograferar helst blommor och blader på nära håll och olika djur. Gillar även att fotografera på kvällen. En del landskapsbilder blir det också.Till min hjälp då har jag en Canon EOS 7D Mark II . Objektiven jag använder är 60 mm 1:2.8 och 70-200 mm också 1:2.8 . Med dessa klarar jag mig rätt bra. Har även ett 18-55 som ingick när jag köpet kameran. Bra att ha ibland. Nu har jag utökat objektivsamlingen med 16-35 mm 1:4 och även ett 100-400 objektiv.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till 356. Åt samma håll (37/365)

 1. mariepfoto skriver:

  Åh så fint fångat. Någon slags snäppa? Jag längtar till de kommer hit till norra delen av landet. Men det dröjer än.. suck.

  Gillad av 1 person

  • hippahippo skriver:

   Har ingen riktig koll. Det var en annan fågel och sälskådare ute på Måkläppen när jag var där och han pratade om skärsnäppa och skärfläcka men tror inte han se det om dessa. Skärfläcka är det i alla fall inte. De flög omkring som galningar i en stor flock mellan varven. Såg även ett par på ett annat ställe som jag har för mig att han sa var skärsnäppor. Men de var mycket ljusare på ryggen. Kanske dyker ett foto upp av dom också.

   Gillad av 1 person

 2. mariepfoto skriver:

  Tack för info. Vadare är svåra att skilja åt och speciellt vid den här tiden på året. Vissa av dem ser annorlunda ut beroende på årstid. Det är roligt att skåda fågel. Jag har varit på Nabben i Falsterbo men aldrig på Måkläppen. Jag set fram emot fler fågelbilder.

  Gilla

 3. Helena skriver:

  Jättefint foto med mjuka färger.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s